Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Motiunea De Cenzura Octombrie 2019

Motiunea De Cenzura Octombrie 2019

10 oct 2019 • 08:52. Moțiune de cenzură octombrie 2019.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

De ziarul unirea9 octombrie 2019. D'aia, coane, sunt publice sa cotizezi si matale. Moțiunea de cenzură a socialiștilor împotriva guvernului sandu va fi examinată în ședința parlamentului din 12 noiembrie, care va începe la ora 10:00.

Video Moțiunea De Cenzură A Fost Adoptată Cu 238 De Voturi Guvernul Dăncilă Este Demis Ludovic Orban Coșmarul Trăit De Romania A Incetat Hotnews Mobile
vizitati articolul complet aici : https://www.hotnews.ro/stiri-esential-23416277-livetext-ziua-care-decide-soarta-guvernului-dancila-cele-mai-noi-informatii-din-parlament.htm
Acceptarea ei ar crea si mai mult haos, in conditiile in care, in apropierea noastra dar si peste ocean, sunt tot mai multe probleme. Este neserioasă, demagogică şi cinică. În sistemele parlamentare de guvernare, moțiunea de cenzură (denumită uneori moțiune de neîncredere sau vot de încredere) este un act prin care legislativul retrage mandatul acordat anterior executivului pentru guvernarea țării.

Principala greseala a fost cand am depus o motiune psd impotriva psd.

Cu alte cuvinte, democrații au nevoie de încă 25 de voturi. Acceptarea ei ar crea si mai mult haos, in conditiile in care, in apropierea noastra dar si peste ocean, sunt tot mai multe probleme. Din punct de vedere al democrației postdecembriste, momentul de joi, 10 octombrie 2019, e unul de interes major.

Acceptarea ei ar crea si mai mult haos, in conditiile in care, in apropierea noastra dar si peste ocean, sunt tot mai multe probleme. Toți cei 237 de parlamentari care au semnat moțiunea de cenzură inițiată de pnl au acceptat să voteze la vedere în momentul în care moțiunea va fi dezbătută în parlament, a anunțat adrian oros, vicepreședinte al pnl. Moțiunea împotriva guvernului dăncilă a trecut!

Agora De Cate Voturi Au Nevoie Democrații Pentru Ca Moțiunea De Cenzură Impotriva Guvernului Sandu Să Treacă
vizitati articolul complet aici : https://agora.md/stiri/62782/de-cate-voturi-au-nevoie-democratii-pentru-ca-motiunea-de-cenzura-impotriva-guvernului-sandu-sa-treaca
Guvernul nu mai are majoritate parlamentară şi nu mai are legitimitatea. Moțiune de cenzură octombrie 2019. El a precizat că moţiunea va fi citită în şedinţa de joi, din această săptămână, şi a apreciat că este bine ca aceasta să fie şi votată joia viitoare pentru că, începând din 11 octombrie.

Moțiunea împotriva guvernului dăncilă a trecut!

Octombrie 9, 2019 adrian năstase36 comentarii. Liviu pleşoianu este revoltat de atitudinea lui victor ponta şi călin popescu tăriceanu. El a precizat că moţiunea va fi citită în şedinţa de joi, din această săptămână, şi a apreciat că este bine ca aceasta să fie şi votată joia viitoare pentru că, începând din 11 octombrie.

A început votul pentru moţiunea de cenzură. Principala greseala a fost cand am depus o motiune psd impotriva psd. 10 oct 2019 • 08:52.

Ultima Oră Moțiunea De Cenzură A Trecut Guvernul Dăncilă Demis Reacția Premierului Rfi Mobile
vizitati articolul complet aici : https://www.rfi.ro/politica-114971-ultima-ora-motiune-cenzura-trecut-guvern-dancila-demis
Liviu pleşoianu este revoltat de atitudinea lui victor ponta şi călin popescu tăriceanu. Au fost prezenți mai puţin de un sfert dintre parlamentari. Viorica dăncilă a declarat, joi, că moțiunea de cenzură pentru demiterea guvernului a trecut în parlament, pentru că psd a fost trădat de foștii colegi de coaliție, dar și de parlamentari psd, după.

Moţiunea de cenzură, citită cu sala aproape goală.

Liviu pleşoianu este revoltat de atitudinea lui victor ponta şi călin popescu tăriceanu. Victor ponta a promis posturi de miniștri. Guvernul psd viorica dăncilă a fost demis de plenul parlamentului, care a aprobat joi moțiunea de cenzură depusă de opoziție cu 238 de voturi pentru.

Posting Komentar untuk "Motiunea De Cenzura Octombrie 2019"