Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Program Untold 2019 Pe Zile

Program Untold 2019 Pe Zile. Untold 2019 își va deschide porțile pentru o ediție aniversară de poveste. Robbie williams, unul dintre cei mai așteptați artiști pentru ediția aniversară a festivalului untold, va urca pe scena principală a festivalului untold, duminică, 4 august. Programul pe zile și reguli de acces de petre dobrescu miercuri 31 iulie 2019 21 00 cea de a cincea ediție a untold va avea loc în perioada 1 4 august la cluj napoca. Untold festival se desfaşoară între 4 şi 7 august în cluj, iar noi abia mai. Programul parțial pe zile al festivalului untold (vezi galeria foto).

Festivalul din urmă a schimbat total percepția străinilor asupra țării. Aceasta este ziua mea preferată în materie de artiști. Robbie williams, unul dintre cei mai așteptați artiști pentru ediția aniversară a festivalului untold, va urca pe scena principală a festivalului untold, duminică, 4 august. Aproximativ 90.000 de festivalieri au participat la untold 2019, în prima zi. Programul parțial pe zile al festivalului untold.

Cluj Arena Archives Music 4 Romania
Cluj Arena Archives Music 4 Romania Source from : http://music4.ro/tag/cluj-arena/
Pentru prima zi a festivalului, adică pentru ziua de joi, prețul este de 57 de euro plus taxe, iar pentru cea de a. Pentru prima zi a festivalului, adică pentru ziua de joi, prețul este de 57 de euro plus taxe, iar pentru cea de a doua, a treia și a patra zi, adică. Iată care este programul complet pentru 1 și 2 august. Programul pe zile și reguli de acces de petre dobrescu miercuri 31 iulie 2019 21 00 cea de a cincea ediție a untold va avea loc în perioada 1 4 august la cluj napoca. Untold 2017 buget artisti programul pe zile infotrafic cultural.

Organizatorii spun că acesta mai poate suferi modificări.

Festivalul de muzică untold 2019 e gata să îi uimească pe festivalieri cu o mulțime de surprize și artiști consacrați ce vor urca pe scenă pentru a oferi un spectacol excepțional. Program pe zile și artiști noi in line up ul untold 2019. Untold 2019 își va deschide porțile pentru o ediție aniversară de poveste. Programul parțial pe zile al festivalului untold. Povestea untold 2019 și programul parțial pe zile clujlife te.

Untold festival se desfaşoară între 4 şi 7 august în cluj, iar noi abia mai. Festivalul din urmă a schimbat total percepția străinilor asupra țării. Aproximativ 90.000 de festivalieri au participat la untold 2019, în prima zi. Pentru mai multe info, intraţi pe untold.com, acolo găsiţi tot ce vă interesează. Povestea untold 2019 și programul parțial pe zile clujlife te.

Program Pe Zile și Artiști Noi In Line Up Ul Untold 2019 Clujlife Te Scoate Din Casă
Program Pe Zile și Artiști Noi In Line Up Ul Untold 2019 Clujlife Te Scoate Din Casă Source from : https://www.clujlife.com/2019/07/10/program-pe-zile-si-artisti-noi-in-line-up-ul-untold-2019/
Pentru mai multe info, intraţi pe untold.com, acolo găsiţi tot ce vă interesează. Iată programul complet, pe zile! Povestea untold 2019 și programul parțial pe zile clujlife te. În cele patru zile de festival, pe cele zece scene amenajate vor urca nume mari ale muzicii, printre care robbie williams, armin van buuren. Untold 2019 își va deschide porțile pentru o ediție aniversară de poveste.

Începând de astăzi, fanii untold pot să consulte programul final pe zile al festivalului.

Programul parțial pe zile al festivalului untold. Organizatorii spun că acesta mai poate suferi modificări. Pentru mai multe info, intraţi pe untold.com, acolo găsiţi tot ce vă interesează. Care este progamul mult așteptat de cei care vor urma să se distreze fără pauză? Setul live al lui armin van buuren de la untold va fi mai mult decât o performanță extinsă.

Festivalul din urmă a schimbat total percepția străinilor asupra țării. Începând de astăzi, fanii untold pot să consulte programul final pe zile al festivalului. Untold 2019 își va deschide porțile pentru o ediție aniversară de poveste. Program pe zile și artiști noi in line up ul untold 2019. Untold festival se desfaşoară între 4 şi 7 august în cluj, iar noi abia mai.

Untold 2017 Buget Artisti Programul Pe Zile Infotrafic Cultural
Untold 2017 Buget Artisti Programul Pe Zile Infotrafic Cultural Source from : https://cultural.infotrafic.biz/untold-2017-buget-artisti-programul-pe-zile/
Unul dintre cele mai mari festivaluri din europa untold îşi deschide porţile pe 1 august în prima zi de festival la cluj napoca. În cele patru zile de festival, pe cele zece scene amenajate vor urca nume mari ale muzicii, printre care robbie williams, armin van buuren. Biletele pentru o zi la untold 2019 pot fi achiziționate online la preț normal sau vip. Așadar, pe lângă robbie williams, vor mai urca pe scenă și busta rhymes, david guetta, armin van buuren, martin garrix, dimitri vegas&like mike. Pentru mai multe info, intraţi pe untold.com, acolo găsiţi tot ce vă interesează.

Consultă programul complet al concertelor pe zile, ore și scene.

În cele patru zile de festival, pe cele zece scene amenajate vor urca nume mari ale muzicii, printre care robbie williams, armin van buuren. Pentru prima zi a festivalului, adică pentru ziua de joi, prețul este de 57 de euro plus taxe, iar pentru cea de a doua, a treia și a patra zi, adică. Începând de astăzi, fanii untold pot să consulte programul final pe zile al festivalului. Program untold program untold 2019 untold untold 2019. Robbie williams este duminică, armin van buuren e vineri, de la miezul nopții (până la prânz, probabil), iar joi, pentru bunești, este cea mai așteptată seară.

Posting Komentar untuk "Program Untold 2019 Pe Zile"